Sitruuna Honey Mask -kuorintavoide

Luonnollinen ihokuorintavoide!

Ravitseva hunaja-vartalo- ja kasvonaamio. Virkistävää raikkautta ja kuulautta sekä rasvoittuvalle- että sekaiholle luonnollisin keinoin ilman kemikaaleja. Sisältää suomalaista Korpiahon hunajaa, manteli- ja sitruunaöljyä ja kuorivia sokerikiteitä. Korpiahon Kasvo- ja Vartalonaamiot valmistetaan täysin suomalaisesta Korpiahon hunajasta, ja ne sisältävät 90 % hunajaa.

Kasvo- ja vartalonaamiot ravitsevat ja elvyttävät ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa. Käytä saunan lämmössä tai lämpimän suihkun päätteeksi, hieromalla ihoon. Tehostaaksesi kuorintaa voi käyttää massage-hansikasta. Naamioihin lisätyt sokerikiteet kuorivat tehokkaasti ja hellävaroen. Säilytä naamiot kylpyhuoneessa, älä saunan lämmössä, jotta kiteet pysyvät kovina. Lopuksi rasvaa iho Korpiahon hunajaisilla kosteusvoiteilla.

Loistava lahjaidea tyttöjen iltaan, polttareihin tai muuksi lahjaksi!

Huom. Pähkinä/manteliallegisia pyydämme huomioimaan, että osa Honey Maskeista sisältää manteliöjyä tai ne saattavat valmistuksessa olla tekemisissä manteliöljyn kanssa. Almond/Peanut-allergics please notice: some of Honey Masks include almond oil or might be in touch with it in manufacturing.

5.50€ sis. alv 24%
kpl
Palaa takaisin