Hehku Sauna-, kylpy- ja ihonhoitotuotteet

Hehku - kauneutta hunajan avulla

Hehku on Korpiahon Hunajan sauna-, kylpy- ja ihonhoitotuotesarja, joka lanseerattiin vuonna 2014. Saunalahjat, saunahunajat, löylytuoksut ja hiustenhoitotuotteet. Olemme kehittäneet Korpiahon Hunajan Hehku -kauneudenhoitosarjan yli 20 vuoden kokemuksella hunajan parissa Suomessa. Tuotesarjan kehityksessä olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme toiveet ja palautteen. 

Hunaja hellii myös ulkoisesti

Hunaja on ikivanha kauneudenhoitokeino, ja nykypäivänäkin erittäin toimiva ihonhoidossa. Hunaja sisältää yli 200 luonnon omaa ainetta; vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja. Hunaja on siis luonnollinen keino hoitaa kauneutta, ja se sopii yhtä hyvin kasvoille, hiuksille ja vartalolle, kuin syötäväksikin.

Pehmeät, tuoksuvat saunahunajat lisäävät saunomisnautintoasi ja hunaja kosteuttaa ihon silkinpehmeäksi. Aidoista eteerisistä öljyistä valmistetut Löylytuoksumme tuovat kaupunkisaunaan palasen suomalaista luontoa tuoksunsa muodossa, ja hellävaraiset saippuamme ja suihkugeelimme pesevät ihosi raikkaaksi. Hehku Shampoot on suunniteltu Suomessa suomalaiselle hiustyypille erityisesti sopivaksi. Saunanpuhtaana on ihana sivellä iholle hoitavaa, hunajaista kosteusvoidetta. Olemme tietysti koonneet Hehku-tuotteista myös ihania lahjapakkauksia. Kaikki nämä löydät selaamalla vasemmalta kategorioita.