Avoimet työpaikat Korpiaholla

13.1.2020

Verkkokauppa- ja myymäläassistentti

Verkkokaupan suosion kasvaessa etsimme myymälä- & verkkokauppa-työntekijää Nilsiään.

Korpiahon Hunaja oy on vuodesta -93 toiminut hunaja-alan yritys. Myymme hunajaa keskusliikkeisiin sekä hunajajalosteita ja lahjatavaraa lahjatavaramyymälöihin. Nilsiän toimipisteellä pakkaamme hunajan, pidämme myymälää sekä teemme toimistotöitä ja pyöritämme verkkokauppaa.

Työnkuvasi olisi monipuolinen, ja säädettävissä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tärkeimpiä työtehtäviäsi olisivat verkkokaupan tilausten ylläpito sekä erilaiset toimistotyöt, mm. laskutus, tuoterekisterien päivitys, arkirutiinien pyöritystä pienestä siivoilusta myymälän somistukseen. Mehiläistarvikkeiden, hunajajalosteiden ja lahjatarvikkeiden myymälässä työtehtäviin kuuluisi myös mm. asiakaspalvelua ja muuta myymälän pitoon liittyvää työtä.

Oma innostus ja näkemys esimerkiksi myymälän laittamiseen, lahjapakkauksiin sekä mm. sosiaalisen median päivityksiin ja uutiskirjeisiin luetaan eduksi. Oma-aloitteinen asenne ja kyky itsenäisesti työskentelyyn tärkeää. Työhön vaaditaan hyvät tietotekniset taidot. Eduksi katsomme kaupallisen- tai markkinoinnin koulutuksen ja kokemuksen asiakaspalvelutyöstä. Edellä mainittuja työtehtäviä ei tarvitse osata valmiiksi, tärkeintä on asenne ja kyky oppia uutta!

Työ voidaan sopia joko osa-aikaiseksi tai kokopäiväiseksi. Työaika sovittavissa, sesongin ulkopuolella arkisin ja sesonkiaikana tarvittaessa myös lauantaisin. Työaikoihin mahdollista vaikuttaa, mutta toivottavaa olisi pääsääntöisesti työskennellä myymälän aukioloaikojen puitteissa. Palkkaus TES mukainen.

Hakemukset toivoisimme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.2.2020 osoitteeseen jaana@korpiaho.net. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Puumalainen / 0400 173 699.